Traduceri
 • acte
 • tehnice
 • contracte

RO-CH~CH-RO

EN-CH~CH-EN

FR-CH~CH-FR

Peste 3,000,000 de caractere traduse: traduceri tehnice (manual de utilizare, fișe tehnice, rapoarte tehnice etc.), acte notariale (declarații martori, depoziții, acte constitutive, litigii, documente de imigrare, contracte), certificate de naștere/ căsătorie/ divorț/ pașaport/ permise de ședere/ de identitate etc., invitații, materiale de marketing, prezentări, planuri de investiții etc.

CURSURI DE

LIMBA CHINEZA

« GO CHINESE

加油汉语 »

Cursuri pentru copii și adulți (HSK 1 – HSK 6, de tip one-on-one sau în grupuri de 5-10 persoane, în format online). Sunt incluse materialele de studiu, flashcarduri, suport video și audio, suport online pe platforma educatională.

+40744221926
în curând

CONSULTANȚĂ  LINGVISTICĂ

Revizie documente

Editare documente

Instruire & Coaching

Dorești să ții un discurs în limba chineză ? Eu te pot ajuta !
Ai nevoie de un glosar pentru termenii tehnici ? Poți apela cu încredere la mine !

  Trimite
  Trimite

  INTERPRETARIAT

  RO-CH~CH-RO

  EN-CH~CH-EN

  Peste 5000 de ore de interpretariat tehnic, notarial etc.
  Singurul interpret autorizat de limba chineză din România care se deplasează oriunde în țară și în străinătate pentru proiecte de scurtă/lungă durată.

  LOCALIZARE

  Cauți un nume chinezesc potrivit pentru brandul tău? Ai un site/un produs și dorești să intri pe piața chineză? Ai o aplicație/software/video-game și dorești să devină popular/ă în China ? Ești o agenție de turism și dorești să atragi cât mai mulți turiști chinezi? Ai nevoie ca materialele tale de marketing să fie eficiente în China și cât mai compatibile cu mentalitatea și cultura chineză? Ai nevoie de subtitrări video?

  ADMINISTRARE CONTURI SOCIAL MEDIA

  Vrei să fii cât mai conectat cu clienții tăi, însă nu ai timp și nici nu știi cum să « vorbești pe graiul lor » ? Vrei să folosești emoji-uri adecvate culturii chineze, fără a te întreba vreodată dacă nu cumva 👋 în limba chineză înseamnă „la revedere” sau cu totul altceva?

  Contactează-mă!

  • Proiecte
  • Întrebări
  • Parteneriate
  • Servicii
  • Sugestii

   Trimite
   Trimite

   Privacy Preference Center