Traduceri
 • acte
 • fise tehnice
 • contracte

RO-CH~CH-RO

EN-CH~CH-EN

FR-CH~CH-FR

Peste 3,000,000 de caractere traduse din traduceri tehnice (manual de utilizare, fise tehnice, rapoarte tehnice etc.), acte notariale (declaratii martori, depozitii, acte constitutive, litigii, documente de imigrare, contracte), acte de nastere/ casatorie/ divort/ pasaport/ permise de sedere/ de identitate etc., invitatii, materiale de marketing, prezentari, planuri de investitii etc.

CURSURI DE

LIMBA CHINEZA

« GO CHINESE

加油汉语 »

Cursuri pentru copii si adulti niveluri de incepator si intermediar, de tip one-on-one sau in grupuri de 5-10 persoane (in curand in Bucuresti si in tara). Sunt incluse materialele de studiu, flashcarduri, suport video si audio, suport online pe platforma educationala.

+40744221926
in curand

CONSULTANTA LINGVISTICA

Revizie documente

Editare documente

Instruire & Coaching

Doresti sa tii un discurs in limba chineza ? Eu te pot ajuta !
Ai nevoie de un glosar pentru termenii tehnici ? Poti apela cu incredere la mine !

  Trimite
  Trimite

  INTERPRETARIAT

  RO-CH~CH-RO

  EN-CH~CH-EN

  Peste 5000 de ore de interpretariat tehnic, notarial etc.
  Singurul interpret autorizat de limba chineza din Romania care se deplaseaza oriunde in tara si in strainatate pentru proiecte de scurta/lunga durata.

  LOCALIZARE

  Cauti un nume chinezesc potrivit pentru brandul tau? Ai un site/un produs si doresti sa intri pe piata chinezeasca? Ai o aplicatie/software/videogame si doresti sa aiba succes in China ? Esti o agentie de turism si doresti sa atragi cat mai multi turisti chinezi? Ai nevoie ca materialele tale de marketing sa fie eficiente in China si cat mai compatibile cu mentalitatea si cultura chineza? Ai nevoie de subtitrari la video-uri ?

  ADMINISTRARE CONTURI SOCIAL MEDIA

  Vrei sa fii cat mai conectat cu clientii tai, insa nu ai timp si nici nu stii cum sa le « vorbesti pe graiul lor » ? Vrei sa folosesti emoji-uri adecvate culturii chineze, fara a te intreba vreodata daca nu cumva 👋 in limba chineza inseamna la revedere sau cu totul altceva?

  Contacteaza-ma.

  • Proiecte
  • Intrebari
  • Parteneriate
  • Servicii
  • Sugestii

   Trimite
   Trimite

   Privacy Preference Center