Romcarton-Rossmann Group România
Portfolio / Romcarton-Rossmann Group România
Schaeffler România-Nanjing

Proiect: Mentenanță, Instalare utilaj, Calibrare, Training operatori

Recomandări: Cristian Buduroi – Manager Achiziții

Colaborarea cu Romcarton a început în anul 2013, atunci când am fost solicitată pentru servicii de interpretariat tehnic în/din limba chineză, pe durata lucrărilor de mentenanță a liniei de carton ondulat Fuma-Taiwan.

În 2019 am colaborat din nou timp de două luni atât pentru mentenanța menționată mai sus, cât și în vederea instalării, calibrării și scolarizării operatorilor pentru o nouă linie automată de lipire și pliere achiziționată din China.

Feedback client:

- Care sunt calitățile ce vă fac să apelați la serviciile sale de interpretariat? – Lucrăm încă din 2013 și serviciile au fost ireproșabile: punctualitate/ rigurozitate/ foarte bune interpretări din punct de vedere tehnic / disponibilitate/ șarm/ calmitate;

- Ce credeți că ar putea să îmbunătățească? – din punctul de vedere al serviciilor prestate, rezultatele au fost deosebite. Nu pot să spun din punct de vedere lingvistic, dar cred că nivelul este foarte ridicat din moment ce traducerile dumneaei au avut grade de satisfacție ridicate din partea tuturor (manageri, muncitori, parteneri externi).

- Cum ați descrie experiența per total cu dumneaei? – Experiența a fost deosebită, foarte profesionistă și cu un grad de satisfacție maxim din punctul nostru de vedere.

Project Link
Client
Romcarton-Rossmann Group România

Privacy Preference Center