Internautii chinezi te gasesc pe tine sau pe concurenta ta?
Business Chinese 商务汉语 / internautii chinezi te gasesc pe tine sau pe concurenta ta
V-ati tradus situl sau l-ati localizat?
Vrei sa vinzi in China, fara sa te afli acolo?

Internautii chinezi te gasesc pe tine sau pe concurenta ta?

Ai un shop online sau poate o pensiune de vis undeva prin inima Romaniei? Berea ta artizanala   este una dintre cele mai grozave si poate ar trebui sa cunoasca si cei din China gustul ei? Poate vinzi aer proaspat imbuteliat in Carpatii nostri. Oricare ar fi produsul sau serviciul oferit de catre tine, de ce sa nu iti extinzi orizonturile! Cine stie?! China este o piata cu 731 milioane de utilizatori de interne, in CRESTERE, in fiecare ZI. Suna bine, nu?

Ce trebuie sa faci ca sa te remarci? Primul pas ar fi sa le vorbesti pe limba lor. Stiai ca peste 72% dintre internautii chinezi prefera sa achizitioneze produse prezentate in limba lor materna? Incepe prin ati traduce websitul, iar apoi creaza conturi in social media…bineinteles din China.

… Weibo, Wechat etc. Si nu uita Facebook si Google nu exista pe piata chineza.

Iar daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ma contactezi. Realizez traduceri de localizare website si administrez conturi social media in China de 5 ani.  Dar te rog nu uita ca traducerea unui site nu inseamna doar o simpla traducere. Inseamna sa fii inteles de catre clientii tai 100%. Pentru ca, de exemplu, emoji-ul 

desi in cultura occidentala inseamna la revedere! see you!, in cultura chineza inseamna adio si nu vreau sa facem afaceri impreuna.

Mult succes!

 

 

RELATED POSTS

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Preference Center