Internauții chinezi te găsesc pe tine sau pe concurența ta?
Business Chinese 商务汉语 / internautii chinezi te gasesc pe tine sau pe concurenta ta
V-ați tradus situl sau l-ați localizat?
Vrei să vinzi în China, fără să te afli acolo?

Internauții chinezi te găsesc pe tine sau pe concurența ta?

Ai un shop online sau poate o pensiune de vis undeva prin inima Romaniei? Berea ta artizanală   este una dintre cele mai grozave și poate ar trebui să cunoască și cei din China gustul ei? Poate vinzi aer proaspăt îmbuteliat din Carpații noștri? Oricare ar fi produsul sau serviciul oferit de către tine, de ce să nu îţi extinzi orizonturile! Cine ştie?! China este o piaţă cu 731 milioane de utilizatori de internet, în CREŞTERE, în fiecare ZI. Sună bine, nu?

Ce trebuie să faci ca să te remarci? Primul pas ar fi să le vorbeşti pe limba lor. Ştiai că peste 72% dintre internauţii chinezi preferă să achiziţioneze produse prezentate în limba lor maternă? Începe prin aţi traduce websitul, iar apoi crează conturi în social media…bineînţeles din China.

… Weibo, Wechat etc. Şi nu uita Facebook şi Google nu există pe piaţa chineză.

Iar dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să mă contactezi. Realizez traduceri de localizare website şi administrez conturi social media în China de 5 ani.  Dar te rog nu uita că traducerea unui site nu înseamnă doar o simplă traducere. Înseamnă să fii înţeles de către clienţii tăi 100%. Pentru că, de exemplu, emoji-ul

deși în cultura occidentală înseamnă la revedere! see you!, în cultura chineză înseamna adio și nu vreau să facem afaceri împreună.

Mult succes!

 

 

RELATED POSTS

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Preference Center